Framtidens Backa

Runt om i Göteborg kan man idag på olika platser se en process av förändringar. Nya vägar, spårvägar, återställning av skadad mark, bostäder och allt möjligt som Göteborg behöver för att skapa en mer trygg och behaglig ställe för oss att leva i. I Hisings Backa är det fullt upp med renoveringar av gamla, gråa, lägenheter. Dessutom planeras fler bostäder och mycket annat spännade. T.e.x förskolan byggs just nu i Backa röd. Ebru från Made in Backa passade på att göra ett besök hos byggarbetarna. Här är hennes intervju med Hasse Köllås.Hasse Köllås är 61 år gammal, är gift och har två döttrar.Han jobbar som platschef, han planerar och tar hand om bygg, och ser till att de blir färdigt.Hasse har jobbat som platschef sedan 1974, han ville bli arkitekt innan men han tycker att både jobben ändå är lik varandra.Just nu bygger de en förskola för Göteborgs stad och den är klar om 1 år.Han tycker att det är spännande och trevligt att bygga nya saker och han har vart med och byggt en kraftstation.Det finns tydligen inga svårigheter med det jobbet han gör och han är glad över att dom bygger en förskola just nu så att barnen får en plats.

Tags:

Följ Oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square