Nytt fotbollsprojekt med Leif Sjöqvist


20150313_144818.jpg

Den 13 Mars 2015 så har Suzan Mehdi, som är från backa kulturhuset, intervjuat Hisingsbackas A-lagstränare Leif Sjöqvist.

Leif Sjöqvist är 56 år gammal och han är fotbollstränare i Hisingsbacka.

Leif Sjöqvist ska starta ett projekt den 9 april 2015 och har börjat även marknadsföra för projektet. Frida har börjat med idén med hjälp av Homiera och självklart Leif Sjöqvist.

Hans projekt är att skapa ett tjej-kille fotbollslag och med fokus på tjejer mellan 9-14 år med utländsk bakgrund. Vi vet att det är lite svårt med att få utländska tjejer spela fotboll, det kan bero på kulturet som man har.

Hans syfte med projektet att försöka involvera dessa tjejer att träna mer och ha mer intresse för fotboll. Tjejer ska ha sitt eget lag och samtidigt så ska dem ha tjejledare istället för gubbar som ledare. Det är helt gratis första året och på andra så ska man betala 600 kr.

Om personen har svårt med det ekonomiska och vill även vara medlem så försöker han alltid att lösa det med en bra lösning som passar både han och personen, säger Leif.

Han och andra som är med hoppas på att projektet ska lyckas och få utländska tjejer att spela mer fotboll för att han vet att dem kan det och är väldigt duktiga. Vi vill tacka alla som har tänkt och försökt hjälpa just denna målgruppen.

För att anmäla er/få mer information Ring: 0735618084 eller maila leif412@hotmail.com Leif Sjöqvist.

Suzan Mehdi.

Följ Oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square