Aman håller tal!


1610938_869505449788461_2859774725399958169_n.jpg

Aman Temesgen höll ett tal igår på kommunhuset i Vänersborg som var fantastiskt bra. Han presenterade Made in Backa och samarbetet med andra aktörer på ett väldigt intressant sätt. Han överraskade politikerna med sitt tal. Jag och Azra Yagci var chockad och överraskad över hans tal, känslan är obeskrivlig. Vi kunde inte sitta still. Tänk att en 13 åring pojke från vår fritidsgård som aldrig tidigare har gått på retorikkurs (konsten att tala) bär en sådan självsäker och seriös gest och gör ett sånt bra jobb. Hans tal var så underbart och starkt att ett tyst, allvarligt rum med så många allvarliga ansikten, exploderar i skratt och glädje. Aman, igår lyckades du inte bara att presentera Made n Backa, du lyfte vår fritidsgård och all arbete vi har gjort, du gjorde över 100 personers dag levande, du gav mig en kraft och en glädje som plåstrade mina långvariga och djupa sår med min kamp. Du bevisade mig att jag får bara fortsätta kämpa och tro ännu mer på hur mäktiga våra barn och ungdomar kan bli. Du erövrade dagen. Du har kapaciteten att bli en väldigt bra ledare och förebild. BRA JOBBAT!!! Över 50 politiker har skrivit om ditt tal på Facebook. Stort tack.

Klicka på länken för att se Amans tal!

http://vgregion.media.fnf.nu/41/regionfullmaktige_12_maj_2015/15

Följ Oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square