Föreläsning av Sufi Safari


Igår höll Made in Backa en föreläsning med Sufi Safavi på Selma Center. Många barn och ungdomar fick veta varför vissa människor flyr från sitt älskade hemland och hur de får lära sig att växa på nytt i ett främmande land. Många minnen väcktes till liv hos åskådarna. En underbar vuxen som var närvarande fann sig i en känsla att plötsligt berätta för oss alla om det hon flydde för en gång. Denna person kommer få hållai en föreläsning i en utav skolorna som Made in Backa sarmarbetar med. Mer info om tid och datum kommer inom kort. Alla erfarenheter är värdefulla att höra och lära om.

Stort tack till alla som deltog i föreläsningen och även stort tack till mina arbetskamrater som var med och hjälpte till. Tillsammans kan vi göra mycket.

Följ Oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square