MIB besöker boende för ensamkommande barn...

Under de två senaste veckorna har MIB besökt ett boende för ensamkommande flyktingsbarn med ett antal ungdomar och fritidsledare. Vi har delat ut Made in Backa tidningar till barnen och vi känner att våra besök har varit både uppväckande och lärorik både för oss och för de boende. Genom gemensamma intressen och språk har vi lyckats bygga en bro av hopp och förtroende därmed kan vi nu se framåt och förhoppningsvis skördas tillsammans.

Flyktningskrisen i dagsläget är fortfarande allvarligt och trots våra skillnader och egenskaper är vi alla gjorda av samma kött och blod. Vi är alla människor. Och vi alla har ett ansvar i den här världen.

Om du vill vara med och hjälpa till alla dessa barn och föräldrar som just nu söker efter ett bättre liv i Europa och i andra områden runtom i världen kan du skänka en gåva till dessa organisationer:

https://unicef.se/ge-en-gava-barn-pa-flykt

http://www.redcross.se

http://www.raddabarnen.se

ELLER!

Har ni böcker, kläder, fotbollsskor, sportutrustning tex (fotboll, basketboll, tennis...), eller annat som ni kan tänka er skänka så kan ni kontakta oss här på hemsidan.

Följ Oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square