Studiebesök i Malmös fritidsgårdar!

Backa boys och Backa girls beviljades stöd från kultur&fritid, ungdomssatsningen och även från Made in Backas stipendium för att göra ett studiebesök i Malmö för att undersöka hur det är på ett antal fritidsgårdar och hur de jobbar. Med 12 ungdomar (5 tjejer och 7 killar) gjorde vi ett besök på Rosengård, Tegelhuset. Först på mellanstadieverksamhet för barn mellan 9-12 och därefter ungdomsverksamhet mellan 13 - 20 år. Ledarna är högutbildade inom diverse kunskapsgrenar, de är bl.a. beteendevetare, kriminologer och socialantropologer och jobbar 6 dagar i veckan, under olika tider och tycker att de har lyckats nå fler barn - ungdomar eftersom dem jobbar på fritidsgården och rör sig även i olika skolor. Ett fantastiskt studiebesök för alla barn och ungdomar.

Följ Oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square