No2Crimes på besök hos oss!

No2Crimes är en ideell organisation som var på besök hos Made in Backa för att hålla ett föredrag för att ge våra ungdomar en insikt i kriminalitet och för folk som fallit offer.

Här nedan kan ni lära er mer om föreläsarna i några videoklipp samt läsa kort om de.

Från No2crimes hemsida:

"Det vi vill uppnå är form av en social insats där vi vill med ett samarbete minska kriminaliteten och rädda människor samt vårt samhälle.Vi arbetar ideellt i gott syfte för att kunna genomföra förändringar. Alla har vi olika erfarenheter av det vi varit med om och No2Crime ska kunna vara en plattform för både de som fallit offer och de som varit gärningsmän. Kan vi med hjälp av att dela med oss utav våra erfarenheter möta varandra människor och kanske till och med att inleda en vänskap?"

Mer information om organisationen går att hitta på deras hemsida: www.no2crimes.se

Följ Oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square