Made in Backas Sommaraktivteter 2020

Med allt som händer i världen och hur våra liv har förändrats under Covid19 Pandemin, är vi på MIB oerhört glada att vi har lyckats hålla igång våra sommaraktiviteter för våra barn och ungdomar. Om något kan ge oss styrka och hopp så är det kultur och kunskap, under sommaren har våra ungdomar haft möjligheten att delta i aktiviteter såsom: författarbesök, musiker, köra gokart, midsommarfirande, skrivkurser och mycket mer.

Nedan kan ni se några foton och videoklipp från våra aktiviteter.

Stort tack till all personal, till våra gästföreläsare och alla barn och ungdomar som har spenderat de senaste veckorna med oss.

Vi önskar alla god hälsa och styrka och en väldigt god sommar!

Vi ses snart igen!

Följ Oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square